Machine keuring

Keuringen en inspecties van gereedschappen en veiligheidsmaterialen zijn voor geen enkele ondernemer leuk maar wel noodzakelijk. Voor elke keuring moet telkens weer een afspraak worden gemaakt met de betreffende leveranciers. Alle materialen en gereedschappen moeten weer worden verzameld. Dat is tijdrovend, lastig en bovendien overbodig vanaf nu.

Geelink Haaksbergen heeft een partner overeenkomst gesloten met Weenk Safety Control.
Weenk Safety Control doet het allemaal anders.

Weenk Safety Control is onafhankelijk in zijn keuringen, verkopen geen gereedschappen, zodat u verzekerd bent van een volstrekt onpartijdige keuring.

Verder kunnen zij alle noodzakelijke keuringen voor u uitvoeren, dus geen verschillende afspraken met legio bedrijven maar één datum waarop alles gekeurd en geïnspecteerd wordt.

Certificaten en overzichtslijsten kunt u gemakkelijk en overzichtelijk inzien door na afloop in te loggen in het gereedschaps-beheerprogramma op hun site.

En misschien wel het meest belangrijke, u ontvangt de factuur gewoon van ons (Geelink IJzerwaren). Ook voor vragen en opmerkingen over de keuringen kunt u bij ons terecht. 

Moet er onverwachts een nieuwe machine gekeurd worden dan helpen wij u graag uit de brand. Want ook bij Geelink worden diverse keuringen in eigen beheer gedaan.

Het programma van Weenk Safety Control geeft u ook de mogelijkheid om de actuele status van uw gereedschappen en veiligheidsmiddelen te zien.

Ook kunt u overzichtelijk zien of er materialen verdwenen zijn.
Weenk Safety Control (WSC) keurt, repareert en inspecteert alle op de bouw (bouwinspectie / veiligheidsnormen) en industrie voorkomende materialen zoals:
Handgereedschappen: boormachine, kabelhaspel, acculader, etc.
Klimmaterialen: keuring ladders, trappen, steigers, etc.
Hijs-en Hefmateriaal: Bouwliften, Bovenloopkranen etc.
Persoonlijke valbeveiliging: keuren valbeveiliging, harnas, vanglijn, valstopapparaat, etc.
BHV-materiaal: verbandkoffers, pleisterdispensers, oogspoeling, verbandmiddelen, etc.
Brandveiligheid: brandblusser keuring, noodverlichting, etc.
Motorisch Gereedschap: aggregaten, kettingzagen, bosmaaiers, etc.
Aanhangwagens: Bovag keuring aanhangwagens.

Website Weenk