Maatregelen Coronavirus

Geachte relatie,

Door de actuele ontwikkelingen rondom het coronavirus en de maatregelen van het kabinet om ons te beschermen, ziet het leven er voor ons allemaal heel anders uit. Dat brengt onzekerheden met zich mee. In deze moeilijke periode ligt onze eerste en voornaamste zorg bij de veiligheid van onze medewerkers en klanten. We doen er alles aan om onze klanten zo goed en zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Om deze veiligheid te borgen, roepen we onze klanten op om hierbij zoveel mogelijk de adviezen en voorschriften van de overheid en het RIVM te volgen.

Verkoop

Onze verkoop blijft doorlopen, echter wordt het fysieke contact zoveel mogelijk vermeden. Graag geen handen schudden en 1.5 meter afstand houden tot elkaar. Door inzet van minder personeel bij ons en bij onze leveranciers moet u rekening houden met langere levertijden.

Service/onderhoud

De service en het onderhoud van machines blijven onze monteurs gewoon uitvoeren. Voor het maken van een afspraak verzoeken wij u om vooraf te bellen. Voor de onderdelenvoorziening geldt hetzelfde, we leggen het onderdeel graag voor u klaar. Machines brengen voor onderhoud of reparatie is geen probleem, we verzoeken wel om er niet op te wachten.

Bezorgdienst

Onze bezorgdienst blijft zoals u gewent bent, gewoon uw goederen afleveren. Hij zal echter niet om een handtekening vragen en de doos bij de deur zetten en zo min mogelijk contact met u zoeken. Mocht u besluiten uw bedrijf te sluiten, en zodat wij niet meer kunnen leveren dan horen wij dat graag z.s.m. Zo hopen we ook deze service zolang mogelijk te kunnen blijven uitvoeren.

Door zo min mogelijk fysiek contact te hebben met onze medewerkers in de werkplaats/winkel en op locatie blijft voor ons allen het risico beperkt, en kunnen we u in de juiste service blijven voorzien.

Wij zullen er alles aan doen om u zolang mogelijk van dienst te zijn. Echter vragen we u om uw begrip en medewerking t.a.v. bovenstaande punten

storing telefoon

Door een telefoonstoring zijn wij slecht tot niet bereikbaar.

Wel kunt u ons bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Onze excuses voor het ongemak


Best Deal

Box Deals Led Armaturen

Hieronder vindt u onze 'Box deals'. Deze zijn opgenomen in onze maandelijkse BestDeal actie van januari 2020. Scherp geprijsde LED noodverlichtingsarmatuur met bijbehorende montagedelen en waterdichte LED armaturen. 

Het noodverlichtingsarmatuur kan op zowel wand als plafond gemonteerd worden. Bij montage aan het plafond kunt u kiezen voor zowel een inbouw- als opbouw systeem. De noodverlichting heeft een brandduur van drie uur en is in 24 uur weer compleet opgeladen. Deze beschikt over een nood en continu functie en wordt inclusief bevestigingsmateriaal geleverd. De LED verlichting heeft een levensduur van maar liefst 50.000 uren. 

De waterdichte LED armaturen zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar. Allen hebben ze een levensduur van zo'n 30.000 uur. 1000 t/m 5500 Lumen. 4000K koelwitte lichtkleur. Inclusief RVS clips en montagebeugels!

 

 

 

 

Gewijzigde openingstijdenGeelink staat ook dit jaar tussen kerst en oud en nieuw gewoon voor uw klaar.

Naast ons vertrouwde pakket hebben we natuurlijk ook weer de typische eindejaars artikelen zoals carbid en strooizout.

Ook de werkplaatsen zijn gewoon geopend.

Houdt u wel de gewijzigde openingstijden in de gaten. 

 

 

 


Sinterklaas koopt ook bij Geelink


Bruder heeft een zeer breed assortiment van speelgoedtrekkers van de meest voorkomende merken in Nederland.

Het merendeel is tevens leverbaar met extra accessoires zoals voorladers en ze zijn eenvoudig uit te breiden met dubbele lucht en aanhangers.

Geelink IJzerwaren levert de tractoren van Bruder van de volgende merken: John Deere, Fendt, Deutz, Same, Massey Ferguson, New Holland, Claas, Case, Steyr en Renault.

 

Speciaal voor de speelgoedtrekkers en landbouwvoertuigen van Bruder leveren wij een groot scala aan accessoires zoals aanhangers, machines en voorladers.

Niet alleen de mooie details, maar ook de vele werkzame onderdelen maken het spelen met deze Bruder modellen tot een feest voor uw kinderen.

 

 


Siku farmer modellen zijn zeer gedetailleerde landbouw modellen op de schaal van 1:32.

De modellen zijn robuust uitgevoerd met een metalen basis, en afgewerkt met kunststof details. Door de standaard schaal van 1:32 zijn deze Siku modellen zeer goed te combineren met de andere 1:32 modellen van  Siku uit bijvoorbeeld de Siku Control serie.

 

Siku control modellen zijn zeer gedetailleerde afstandbestuurbare modellen op de schaal van 1:32. De modellen zijn robuust uitgevoerd, zonder te tornen aan de details.

Door de standaard schaal van 1:32 zijn deze Siku RC modellen zeer goed te combineren met de andere 1:32 modellen van  Siku uit bijvoorbeeld de Siku Farmer serie.

 


Ook hebben wij een groot assortiment speelgoed. Kom gerust eens bij ons in de winkel kijken en laat u verrassen door onze grote keuze en service.

Hieronder ziet u een kleine impressie van ons assortiment die wij voorradig hebben in onze winkel. 

 


 


 

 

 

Karcher Voorjaarsactie 2018

 

Jaarlijkse Blusserkeuring 2018

Alvast iets om in de agenda te zetten.

Brandblusser en gereedschap keuring!  

*alle type brandblussers en gereedschappen

 

ter herinnering...

Op 16 mei 2018 houden we bij Geelink Haaksbergen een keuring dag voor uw brandblussers. U kunt de blussers 's morgens voor 08:00 uur brengen en eind van de dag weer ophalen.
Tevens is er weer een mogelijkheid om uw elektrisch gereedschap of andere arbeidsmiddelen en veiligheidsvoorzieningen, bijv. klimmateriaal, te laten keuren.
Dit gebeurd ook op 16 mei 2018.

voor verdere informatie kunt u ons mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Info:

 • €12,50 per gekeurde brandblusser.
 • Bij meer dan 10 machines/brandblussers komt de inspecteur bij uw bedrijf.
 • veiligheidsnormen en industrie voorkomende materialen zoals:
 • Handgereedschappen: boormachine, kabelhaspel, acculader, etc.
 • Klimmaterialen: keuring ladders, trappen, steigers, etc.
 • Hijs - en Hefmateriaal: Bouwliften, Bovenloopkranen etc.
 • Persoonlijke valbeveiliging: keuren valbeveiliging, harnas, vanglijn, valstopapparaat, etc.
 • BHV-materiaal: verbandkoffers, pleisterdispensers, oogspoeling, verbandmiddelen, etc.
 • Brandveiligheid: brandblusser keuring, noodverlichting, etc.
 • Motorisch Gereedschap: aggregaten, kettingzagen, bosmaaiers, etc.
 • Aanhangwagens: Bovag keuring aanhangwagens.

 


 

 

Pro++ tegel nivelleersysteem

Nieuw in ons assortiment... het Pro++ tegel nivelleersysteem.

PRO++ Tegel Levelling Systeem, ook wel tegel nivelleersysteem genoemd, voorkomt bij gebruik hoogte verschillen tussen de tegels. Het is de oplossing voor zakkende en niet gelijk liggende vloer- en wandtegels. Gebruik het PRO++ Levelling Systeem voor een perfect vlakke tegelvloer of tegel wand met overal even brede voeg.

PRO++ Tegel levelling systeem is
- Geschikt voor tegeldikte, 4mm tot 14mm
- Leverbaar clips voor voegbreedtes 1,5mm, en 2,5mm

PRO++ Tegel Levelling Systeem
onderscheid zich van andere;
- Met de langere en degelijke keggen
- Met de clips die 5x meer verticale trek krachten
weerstaan en niet snel afbreken (heel belangrijk bij
groot formaat tegels).
- Met de clips die wel makkelijk en strak afbreken bij
geringe zijwaartse krachten.
- Door zijn brede toepasbaarheid bij tegels van
dikte 4mm tot 16mm.
- Met zijn kwaliteit prijs verhouding.
- Door zijn makkelijke gebruik.

Onze levelling clips zijn verwaardigd met kwalitatief hoog kunststof materiaal zodat dezen, de hoge verticale trek krachten weerstaan en bij zijwaartse krachten makkelijk en strak afbreken vanaf zijn breekpunt aan onderzijde. Bij afbreken van de PRO++ Tegel Levelling systeem clips blijven geen resten achter die later probleem kunnen veroorzaken bij voegen van geplaatste vloer.

Verpakkingseenheid
- Clips 500st/zak
- Keggen 250st zak
- Tang Pro 1st/zak
- Tang Basic 1 st/zak

  


 

 

Geelink timmert aan de toekomst...

Zoals ieder jaar in de herfst vakantie bouwen de toekomstige vakmannen en vakvrouwen hun eigen houtdorp.

Nadat Sjaak Doornkamp 2 jaar achter elkaar houtdorp heeft georganiseerd, heeft een klein groepje het werk van Sjaak overgenomen. Dankzij medewerking van de GOH, de zomerfeesten, een aantal sponsoren en vele vrijwilligers is het mogelijk om houtdorp dit jaar weer te organiseren.

Hopelijk kunnen we er samen weer een onvergetelijke mooie happening van maken.  We gaan dit jaar timmeren, en wel: pleintje Ramakerstraat. Er was een grote opkomst van de jeugd Namens de Houtdorporganisatie (Eagon-Tanje Weernink-Geert Winkelhuis-Wijnand ten Broeke, William Temmink, Raymond-Sandra Eijsink) was het ook dit jaar weer een succes!

bron: RTVSternet

 Het najaar is in aantocht

De dagen worden korter, de temperaturen dalen en de kans op regen en slecht weer wordt weer groter. De tijd van kachels, werkkleding en verlichting komt er weer aan.

Het najaar is ook de tijd van bladblazers en onderhoud van uw tuinmachines.

Maar er is meer. Denk aan de ratten- en muizenbestrijding, veescheermachines en de (voor)verkoop van strooizout.

Al deze producten en nog veel meer zijn dit najaar bij Geelink IJzerwaren weer tegen zeer scherpe prijzen verkrijgbaar! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Hoof-Tite MAX MIX introductie maand!

Ter introductie:

Twee maanden geleden zijn we begonnen met de introductie van de nieuwe Hoof-Tite MAX MIX cartridge en sindsdien hebben meer en meer klauwbekappers en AB’s voor deze lijm gekozen. Het simpele gepatenteerde klik systeem waarmee de mix tip eenvoudig op de lijmpatroon is te klikken en de excellente kwaliteit lijm maakt de Hoof-Tite MAX MIX superieur in de markt.
 
Om onze vaste klanten te bedanken en ook om nieuwe klanten de kans te geven om de Hoof-Tite MAX MIX uit te proberen hebben we de volgende actie opgezet.
Een ieder die tussen 15-06-2017 en 15-07-2017 een doos Hoof-Tite MIX MAX aankoopt met bijbehorende mixing tips krijgt van ons een Hoof-Tite T-shirt er gratis bij. Tevens ontvangt u een aantel nieuwe oranje plastic klauwblokken erbij om uit te proberen. En als klap op de vuurpijl verlagen wij de prijs per cartridge alleen in deze periode van de normale prijs van € 21,95 naar € 17,95. Bestellen kan per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of klik op onderstaande afbeelding.
 
 
 
pix
pix
pix
 Hooftite Mengtips 200ml
Hooftite Mengtips 200ml
pix
Bovibond Hoefblokjes
Bovibond Hoefblokjes
pix
Zelfklevend verband
Zelfklevend verband

nieuwe folder weer online

De nieuwe Transaktie folder staat weer voor jullie online.

De looptijd is van begin juni tot en met eind juli 2017.


Track & Trace - online tracing

Helaas blijft het actueel, het aantal zitmaaiers dat gestolen wordt blijft nog steeds groeien.
Misschien is het een idee om uw zitmaaier (of ander voertuig) eens te voorzien van een Track & Trace.
 
Wilt u bij diefstal de actuele locatie ontvangen? Tuurlijk!
 
 • Directe locatiepaling & Automatische locatiedoorgifte
 • Werking via online account en Smartphone app
 • Geen software installaties
 • Zeer betaalbaare en zonder hoge abonnementskosten
 • Sabotage en diefstalmeldingen!

 

Betaalbaar in gebruik vanaf 12,56 euro per jaar

Hieronder in het filmpje ziet u een interview over de werking en de mogelijkheden van TrackJack track en trace volgsystemen.

 

 


 

Last van groene aanslag op uw tegels?

Luxan Algenkiller.

Last van groene aanslag op uw tegels? Verwijder groene aanslag en alg van uw tegels met Luxan Algenkiller.

Algenkiller kan worden toegepast ter bestreiding van groene aanslag op diverse materialen zoals tegels, paden, terrassen, muren, hout, glas, grafstenen etc.

 

Toepassing kan eenvoedig plaatsvinden door gebruik te maken van een drukspuit, gieter of door middel van een borstel. Vuil vooraf zoveel mogelijk verwijderen. Hierbij geen andere reiniger gebruiken, hierdoor verliest Luxan Algenkiller zijn werking.

 

Inhoud: 1 liter

Verbruik: 1 liter voor ca. 200 vierkante meter

  

Luxan onkruidkiller spaart mossen niet!