Sinterklaas koopt ook bij Geelink


Bruder heeft een zeer breed assortiment van speelgoedtrekkers van de meest voorkomende merken in Nederland.

Het merendeel is tevens leverbaar met extra accessoires zoals voorladers en ze zijn eenvoudig uit te breiden met dubbele lucht en aanhangers.

Geelink IJzerwaren levert de tractoren van Bruder van de volgende merken: John Deere, Fendt, Deutz, Same, Massey Ferguson, New Holland, Claas, Case, Steyr en Renault.

 

Speciaal voor de speelgoedtrekkers en landbouwvoertuigen van Bruder leveren wij een groot scala aan accessoires zoals aanhangers, machines en voorladers.

Niet alleen de mooie details, maar ook de vele werkzame onderdelen maken het spelen met deze Bruder modellen tot een feest voor uw kinderen.

 

 


Siku farmer modellen zijn zeer gedetailleerde landbouw modellen op de schaal van 1:32.

De modellen zijn robuust uitgevoerd met een metalen basis, en afgewerkt met kunststof details. Door de standaard schaal van 1:32 zijn deze Siku modellen zeer goed te combineren met de andere 1:32 modellen van  Siku uit bijvoorbeeld de Siku Control serie.

 

Siku control modellen zijn zeer gedetailleerde afstandbestuurbare modellen op de schaal van 1:32. De modellen zijn robuust uitgevoerd, zonder te tornen aan de details.

Door de standaard schaal van 1:32 zijn deze Siku RC modellen zeer goed te combineren met de andere 1:32 modellen van  Siku uit bijvoorbeeld de Siku Farmer serie.

 


Ook hebben wij een groot assortiment speelgoed. Kom gerust eens bij ons in de winkel kijken en laat u verrassen door onze grote keuze en service.

Hieronder ziet u een kleine impressie van ons assortiment die wij voorradig hebben in onze winkel.