Hoof-Tite MAX MIX introductie maand!

Ter introductie:

Twee maanden geleden zijn we begonnen met de introductie van de nieuwe Hoof-Tite MAX MIX cartridge en sindsdien hebben meer en meer klauwbekappers en AB’s voor deze lijm gekozen. Het simpele gepatenteerde klik systeem waarmee de mix tip eenvoudig op de lijmpatroon is te klikken en de excellente kwaliteit lijm maakt de Hoof-Tite MAX MIX superieur in de markt.
 
Om onze vaste klanten te bedanken en ook om nieuwe klanten de kans te geven om de Hoof-Tite MAX MIX uit te proberen hebben we de volgende actie opgezet.
Een ieder die tussen 15-06-2017 en 15-07-2017 een doos Hoof-Tite MIX MAX aankoopt met bijbehorende mixing tips krijgt van ons een Hoof-Tite T-shirt er gratis bij. Tevens ontvangt u een aantel nieuwe oranje plastic klauwblokken erbij om uit te proberen. En als klap op de vuurpijl verlagen wij de prijs per cartridge alleen in deze periode van de normale prijs van € 21,95 naar € 17,95. Bestellen kan per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of klik op onderstaande afbeelding.
 
 
 
pix
pix
pix
 Hooftite Mengtips 200ml
Hooftite Mengtips 200ml
pix
Bovibond Hoefblokjes
Bovibond Hoefblokjes
pix
Zelfklevend verband
Zelfklevend verband