30 jaar Husqvarna Rider

 

Husqvarna viert het 30 jarig bestaan van het Husqvarna Rider design en technologie met een speciale editie, perfect geschikt voor huiseigenaren die een perfect resultaat willen, zelfs in de meest complexe gebieden van hun tuin.


Op basis van de best verkochte R 214TC, voegen we All Wheel Drive extra tractie en veelzijdigheid in alle omstandigheden toe.
Het uitstekende stuursysteem biedt grote manoeuvreerbaarheid en het voorgemonteerde snijdek zorgt voor makkelijk onderhoud en reiniging.


Samen met de krachtige, efficiënte V-Twin-motor met Choke-less start zorgt het voor vele jaren dat het probleemloos is.
Dit veelzijdige hele jaar door Rider is een echte eerbetoon aan de jaren van innovatie van Husqvarna.30 jaar innovatie en ontwikkeling

Van het prille begin met de eenvoudige vraag "Hoe maak ik de draaicirkel zo klein mogelijk?" Het concept van de Husqvarna Rider heeft in 30 jaar een lange weg afgelegd. Ontdek hoe een simpel stuk speelgoed het keerpunt werd op het gebied van flexibel grasmaaien.

Klik op een van de afbeeldingen om meer te weten te komen over de Husqvarna Riders en bekijk direct het filmpje over het 30 jarig bestaan en de ontwikkelingen van de Husqvarna Rider.

 

Ontworpen voor krappe ruimten

Dankzij de unieke gelede stuurinrichting van de Husqvarna Rider kunnen de achterwielen onder de machine draaien. Daardoor hebt u veel meer manoeuvreerruimte en een intuïtieve besturing, waardoor u gemakkelijk om obstakels heen rijdt.

 

Meer weten over het jubileummodel?

Klik op onderstaande link

HUSQVARNA R 214T AWD