Ratten en muizengif

Ratten in huis komen regelmatig voor. Over het algemeen kom je minder vaak ratten in huis tegen in de zomer en juist meer in de wintermaanden.

Dit valt heel gemakkelijk te verklaren, ratten zijn in de winter op zoek naar eten en een warme plek.

 

Super Caid Muizen en Ratten Korrels

 

Voor de bestrijding van muizen en ratten.

 

Het is een kant-en-klaar product. Super Caid mag alleen binnenshuis gebruikt worden.

Het middel moet gedurende enkele dagen in ruime mate aanwezig zijn, daarom elke dag of om de twee dagen controleren en zonodig aanvullen. Zorg dat er geen extra voer aanwezig is zoals in de stallen bijv. graan of resten van voer sluit voordat u weg gaat de voertonnen goed af.

Lokaas dat voor een groot deel is opgenomen of door vervuiling niet meer aantrekkelijk is, dient men geheel te vervangen.

 

Verpakking: 800 gram en 2,5 Kg.

 

 

            

Sorkil-G Haverkorrels

 

Het middel dient gedurende enige dagen in voldoende mate te worden gegeten door ratten en muizen.

Ook dieren, die minder gevoelig zijn geworden voor andere anticoagulanten, waaronder warfarin, kunnen met dit middel goed worden bestreden.
Tijdens een bestrijdingsactie dient zo weinig mogelijk voedsel beschikbaar te zijn.

De voerbakjes uitzetten op plaatsen waar de ratten en muizen geregeld komen, zoals in de nabijheid van holingangen, op looppaden (sporen) en waar de dieren knagen of voedsel halen,

doch buiten bereik van kinderen en huisdieren. Het middel moet gedurende enkele dagen in ruime mate aanwezig zijn, daarom elke dag of om de twee dagen controleren en zodanig aanvullen, tot er niet meer gegeten wordt.

  

Verpakking: 800 gram en 5 Kg.