Infra Weeder 510

Onlangs op wens van de klant een serie Infra Weeders onkruidbranders gemonteerd op een frame.

Het geheel is nu gekoppeld aan de Husqvarna Rider waardoor de combinatie zeer wendbaar is en de klant zeer effectief de werkzaamheden kan verrichten (zonder lichamelijke inspanning).

Grote stukken straatwerk zijn zo redelijk snel te behandelen tegen het onkruid.

Voor de kleinere stukjes, zoals langs een border, is er een zij-brander gemonteerd. Deze is tevens af te nemen om zo beter in de hoeken en op minder berijkbare plekken te komen.

De haspel met 20 meter gasslang geeft dan nog een stukje bewegingsvrijheid buiten de Rider. Alle standaardkoppelingen zijn voorzien van snelkoppelingen zodat wisselen van apperatuur veilig en snel kan worden uitgevoerd.

 

De Infraweeder Master 510 is geschikt voor de professionele gebruiker. De infraweerder is een infrarood brander met een van boven afgesloten branderkast en in de onderzijde een keramisch element met roosterafscherming. Hierdoor geen openvlam en geen hitte-uitstraling naar boven en de zijkanten. De 510 straalt met 1000° C verticaal, hierdoor een zeer zuinige verbranding met een optimale warmtesturing. Zeer geschikt op paden, tussen rijen en andere toepassingen zoals op begraafplaatsen - tennisbanen - klinkerwegen en gravel of grindpaden.